این مدل کوکی رو هیچ جای بازار نمیتونی پیدا کنی!
کوکی مارشمالو، یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که با ظاهری جذاب و طعمی بینظیر، میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و دورهمیها باشد. این شیرینی به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک میان وعده دلچسب یا یک دسر هیجانانگیز سرو شود.
در این مقاله، طرز تهیه کوکی مارشمالو را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم (برای 8 عدد کوکی):
50 گرم کره هم دمای محیط
100 گرم (1/2 پیمانه) شکر قهوهای
50 گرم (1/4 پیمانه) شکر سفید
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 عدد تخم مرغ هم دمای محیط (درشت)
186 گرم (1 و 1/2 پیمانه) آرد شیرینی پزی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 پیمانه شکلات چیپسی
1/4 پیمانه شکلات تختهای خرد شده
8 عدد بیسکوییت
8 عدد مارشمالو
8 عدد شکلات تختهای یا سکهای برای زیر کوک
طرز تهیه:
-
آماده سازی مواد:
فر را با توجه به نوع فر خود (گازی، برقی یا ایرفرایر) روشن کنید.
کره و شکر قهوهای و سفید را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مخلوطی صاف و fluffy به دست آید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا زمانی که خمیری یکدست به دست آید.
در انتها، شکلات چیپسی و شکلات تختهای خرد شده را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
پخت کوکی:
بیسکوییتها را با فاصله روی سینی فر بچینید.
روی هر بیسکوییت، یک تکه شکلات تختهای یا سکهای قرار دهید.
یک مارشمالو را روی شکلات قرار دهید.
با استفاده از قاشق یا اسکوپ بستنی، مقداری از خمیر را روی مارشمالو بریزید و به طور کامل روی آن را بپوشانید.
سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها پخته و طلایی شوند.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف شکلات برای این کوکی استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از مارشمالوی رنگی برای جذابتر شدن کوکیها استفاده کنید.
برای اینکه کوکیها تردتر شوند، میتوانید آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر در فر بپزید.
کوکیهای مارشمالو را میتوانید تا 3 روز در دمای محیط و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
نوش جان!
امیدواریم با این دستور پخت، بتوانید به راحتی این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.