آشپزی

این غذا از مرغ سوخاری سالم تر و خوشمزه‌تره!

گل کلم سوخاری، یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که میشه به عنوان پیش غذا یا دورچین سرو کرد. این غذا هم به صورت رژیمی و هم با سرخ کردن عمیق قابل تهیه است. در اینجا دو روش برای تهیه گل کلم سوخاری به شما آموزش میدم:
مواد لازم:

۱ عدد گل کلم متوسط
۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه آرد سفید یا آرد سوخاری
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:
روش اول: رژیمی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
گل کلم را به گلچه های کوچک و یکسان تقسیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، پنیر پارمزان، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
گلچه های گل کلم را به ترتیب در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند.
گلچه های آغشته شده را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
روی گل کلم ها به مقدار دلخواه روغن زیتون اسپری کنید.
گل کلم ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شوند بپزید.

روش دوم: سرخ کردن عمیق

در یک قابلمه روغن به مقدار کافی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
گل کلم را به گلچه های کوچک و یکسان تقسیم کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، پنیر پارمزان، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
گلچه های گل کلم را به ترتیب در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند.
گلچه های آغشته شده را به آرامی در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
گل کلم های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

نکات:

می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر پاپریکا، پودر زیره و یا پودر فلفل قرمز نیز برای طعم دادن به گل کلم سوخاری استفاده کنید.
برای اینکه گل کلم سوخاری شما تردتر شود، می توانید قبل از سرخ کردن یا پخت، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
گل کلم سوخاری را می توانید با سس های مختلف مانند سس مایونز، سس کچاپ یا سس تارتار سرو کنید.

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا