آشپزی

این سالاد پاییزی رو اگه امتحان نکنی ضرر کردی!

 «یکی از لذت‌های دنیا خوردن سالاده! شک داری به این حرف؟!» سالاد یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه است که در طعم‌ها و سبک‌های مختلفی وجود دارد. طرفداران سالاد در کل دنیا خیلی زیاد هستند به حدی که اگر منعشان نکنند تمام وعده‌های غذایی را سالاد خواهند خورد!

سالادهای غذایی جایگزین بسیار خوبی برای شام و ناهار هستند. از آنجا که مواد مغذی آنها زیاد است به راحتی نیازهای بدن را تامین می‌کنند و در عین حال رژیمی هم هستند و نفس کالری‌ها را به شماره می‌اندازند!

در فصل پاییز حضور انار در سالاد و حتی غذاها خیلی جذاب است. اگر علاقمند به سالاد هستید این دستور را خوب بخوانید و این طعم خوش و جذاب را از دست ندهید!

مواد لازم:

سینه مرغ نصف یک عدد
انار ۱ عدد
ماست چکیده ۱ کاسه
گردو ۲ عدد
پیازچه تازه ۳ عدد
شوید تازه ۶ ساقه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
پیاز کوچک ۱ عدد

طرز تهیه:

گام اول:

سینه مرغ را با پیاز و آب و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه مرغ خوب پخته شد آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. البته می‌توانید آن را به صورت نواری برش بزنید یا حتی نگینی خرد کنید. ولی ریش ریش کردن آن هم جذابیت خودش را دارد!

مرغ ریش

گام دوم:

پیازچه و شوید را خوب بشویید و خرد کنید. عطر این دو سبزی برای حضور در این سالاد فوق‌العاده عالی است.

گام سوم:

انار را بشویید و آن را دانه دانه کرده و در ظرفی بریزید. گردوها را هم با چاقو خرد کنید. بهتر است که برای خرد کردن گردو از خردکن یا آسیاب استفاده نکنید. لذت حضور گردو در این سالاد به این است که زیر دندان حس بشود!

گام چهارم:

در یک ظرف بزرگ مرغ‌های خرد شده (به هر سبک که گفته شد و انتخاب می‌کنید) را به همراه سبزیجات خرد شده و انار دانه شده و گردوهای ریز شده مخلوط کنید.

گام پنجم:

در یک کاسه جداگانه ماست را به همراه روغن زیتون، آّبلیمو، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید تا سس شما یکدست شود. سس را به مواد سالاد اضافه کرده و هم بزنید.

گام آخر:

سالاد شما آماده است آن را به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار بدهید تا مزه‌ها در هم ادغام شوند و بعد از این جشنواره عطر و طعم میل کنید و لذت آن را ببرید! نوش جان

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا