خانه داریویژه

اشتباهات رایج خانم‌ها در آشپزخونه که مایه آبروریزی است!

اشتباهات رایجی هستند که بسیاری از خانم ها در آشپزخانه مرتکب می شوند و همین باعث می شود که نتوانند عملکرد خوبی داشته باشند .

در این قسمت اشتباهات رایج خانم ها در آشپزخانه را به شما معرفی می کنیم تا از آنها جلوگیری کنید.

اشتباهات رایج آشپزخانه

استفاده نکردن از سیب زمینی نرم

سیب زمینی هایی که کمی نرم شده اند، جزء بهترین سیب زمینی ها محسوب می شوند و درست کردن غذا با آنها چیز خوبی از آب در می آید ، زیرا نشاسته شان بیشتر است . اما اکثر افراد اشتباه می کنند و این سیب زمینی ها را دور می اندازند؛ درصورتی که همانطور که گفته شد خاصیت آنها بیشتر هم است. البته این سیب زمینی های نرم باید کاملا سالم باشند.سیب زمینی

کار با چاقوی کند

برخلاف تصور بسیاری از ما، چاقوهای تیز ایمن تر از چاقوهای کندی هستند که هنگام برش هر چیز ساده ای می لغزند و می لغزند. لطفا با یک چاقو تیزکن، چاقوی آشپزخانه خود را تیز کنید تا هم سرعت کارتان بالا برود و هم لذت آشپزی را بیشتر حس کنید.

استفاده نکردن از گیاهان و سبزیجات تازه

اگر گیاهان و سبزیجات تازه را داخل پلاستیک می اندازید و در یخچال می گذارید، بدانید که تمام خاصیت آن ها را از بین خواهید برد. گیاهان تازه را باید در همان لحظه استفاده کنید تا بیشتر خاصیت آن ها به بدن تان برسد.

قراردادن همه چیز در یخچال

بعضی از افراد فکر می کنند که اگر هر چیزی را داخل یخچال بگذارند و سرد شود، بیشتر می توانند از فواید آن بهره مند شوند اما این قضیه درست نیست. بسیاری از چیز هایی که داخل یخچال می گذاریم، نیازی به انجام این کار ندارند. به عنوان مثال سیب زمینی و گوجه فرنگی را لازم نیست داخل یخچال قرار دهید، زیرا بافت و طعم اصلی خود را از دست می دهند.

یخچال

استفاده از ابزار خیلی کوچک

آیا تا به حال سعی کرده اید خمیر را در یک کاسه خیلی کوچک مخلوط کنید یا یا استفاده از چاقوی خرد کن برای برش کدو حلوایی اقدام کنید؟اگر پاسخ شما هم به این سوال مثبت است پس اشتباه رایج استفاده از ابزار کوچک برای کارهای سنگین و بزرگ را مرتکب شده اید.

قابلمه بزرگ برای پخت پاستا

اگر می خواهید در مصرف آب یا انرژی صرفه جویی کنید، بهتر است که برای درست کردن پاستا از قابلمه کوچک تر استفاده کنید. انجام این کار باعث می شود که پاستا زودتر درست شود. البته فراموش نکنید که اندازه قابلمه باید متناسب با میزان پاستای شما باید نه کمتر.

توجه نکردن به سفیده تخم مرغ

بسیاری از افراد برای درست کردن کیک فقط از زرده استفاده می کنند و سفیده را دور می اندازند اما سفیده بخش پروتئینی تخم مرغ است که به پف کردن کیک و براق بودن آن هم به شدت کمک می کند.تخم مرغ

درست مراقبت نکردن از دانه های قهوه

شاید شنیده باشید که نباید قهوه را در داخل یخچال نگهداری کنید اما این ایده غلطی است. هنگامی که دانه های قهوه را داخل یخچال می گذارید، آن ها مدت زمان بیشتری دوام می آورند و همچنین طعم بهتری پیدا می کنند، پس حتما این روش را امتحان کنید.

استراحت ندادن به غذا

مواد غذایی همانند ما نیاز به استراحت دارند. هنگامی که گوشت قرمز را می پزید و آن را از روی اجاق برمی دارید، باید چند دقیقه صبر کنید و بعد آن را میل کنید . انجام این کار باعث می شود که غذا راحت تر خورده شود و مایعات اضافه آن از غذایتان جدا شوند.

شلوغ کردن ماهیتابه و قابلمه

بسیاری از شما از قابلمه کوچک استفاده می کنید و داخل آن را پر از مواد غذایی می کنید. هیچ کدام از اجزای مواد غذایی به خوبی پخته نمی شوند و باعث می شود که مواد غذای خیلی خوشمزه نباشد. از طرفی هنگامی که مواد پخته می شوند، آب آزاد می کنند که همین باعث می شود قابلمه فضای تنگ تری داشته باشد.

غذا پختن

استفاده از فنجان های نامناسب برای اندازه گیری مایعات

اگر از فنجان هایی که برای اندازه گیری مواد غذایی خشک تولید شده اند؛ برای اندازه گیری مایعات استفاده کنید غذایتان خوب از آب در نمی آید.

استفاده از فنجان نامناسب برای اندازه گیری مواد خشک

بسیاری از افراد اشتباها؛ برعکس اشتباه بالا را انجام می دهند. فنجان هایی که برای اندازه گیری مایعات طراحی شده است را برای اندازه گیری مواد غذایی خشک استفاده می کنند.

نرم کردن بیش از حد کره

آیا رسپی ها را با دقت خوانده اید؟ احتمالاً بسیاری از شما بیش از حد از کره استفاده می کنید و آن را در دمای اتاق قرار می دهید تا خیلی نرم شود و بعد داخل غذا بریزید اما انجام این کار اشتباه است. بهتر است کره سرد و خنک را داخل مواد غذایی استفاده کنید تا حرارت غذا به آرامی کره شما را ذوب کند.

کره

استفاده بیش از حد از خمیر

بسیاری از ما زمانی که می خواهیم مواد غذایی درست کنیم، بیش از حد از خمیر استفاده می کنیم . اما انجام این کار فقط در مورد پختن نان خوب و درست است. در غیر این صورت استفاده از خمیر بیش از حد غذای شما را خوشمزه نمی کند.

اطلاعات نداشتن در مورد اجاق گاز

شاید شما اطلاعات خوبی در مورد اجاق نداشته باشید و فوت و فن های آن را ندانید. باید دستورالعمل استفاده از اجاق گاز را بدانید در غیر این صورت نمی توانید دمای خوبی را برای پخت مواد غذایی ایجاد کنید.

جوشاندن اشتباه آب

شاید فکر کنید این یک جوک است که کسی نتواند آب را بجوشاند اما بسیاری از افراد این گونه هستند. شما باید تفاوت جوشیدن واقعی را با قل قل کردن بدانید. یعنی زمانی که آب قل قل می کند، به معنای این نیست که کاملا جوشیده است. باید صبر کنید تا به طور کامل جوش بیاید که تاثیر زیادی روی آشپزی شما خواهد داشت.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا