آشپزی

آش آبادانی رو اینجوری درست کن و لذتش رو ببر!

«آشی رو که بشه صبحانه هم خورد یه غذای بهشتیه!» در فصل سرد سال هرچه آش بلد باشید باز هم کم است! پس چه بهتر که به سراغ آش‌های اصیل و سنتی کشورمان بروید و تک تک آنها را به مرور امتحان کنید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
برنج نیم دانه معطر ۳۰۰ گرم
تره ۵۰۰ گرم
عدس و ماش 100 گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
نعناع خشک برای تزیین ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه یه مقدار کافی
کشک برای تزیین به مقدار لازم
برگ بو چند عدد

طرز تهیه:

در ابتدا این را در نظر داشته باشید که با یک آش همه چیز تمام روبه رو هستید! پس درنگ نکنید و دل به تهیه‌ی آن بدهید که پشیمان نخواهید شد.

حبوبات را از قبل خیس کنید و بپزید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدهید. گوشت را اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد برگ بو، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را داخل قابلمه ریخته و مقداری آب هم ضمیمه کنید و اجازه بدهید 1/5 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

در یک قابلمه‌ی دیگر حبوبات پخته شده را به همراه برنج و سبزی که تره است بریزید. اگر آب قلم دارید بهتر است به جای استفاده از آب، آب قلم داخل آش بریزید که خوشمزگی آن را صدچندان خواهد کرد. یک ساعت هم به حبوبات و سبزیجات زمان بدهید تا با حرارت متوسط به کار پخت و پز خود بپردازند. و نکته‌ی مهمی که نباید فراموش کنید این است که مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.

گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. این آش غلیظ است و اگر دیدید حالت له شدگی در مواد آش نمی‌بینید می‌توانید از گوشت کوب دستی یا برقی استفاده کنید. در مجموع این آش 2 ساعته خواهد پخت و شما را عاشق خود خواهد کرد!

 

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا