آشپزی

کوکو سیب زمینی پیتزایی؛ یک شام خوشمزه و فوری

کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمی‌گردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینه‌ای است که به دادمان می‌رسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم.

ایرانی‌ها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکو‌ها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوب‌تر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و… هم در دسته کوکو‌ها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.

شما می‌توانید همین کوکوی سیب زمینی خودمان را کمی ترگل و ورگل کنید و با اضافه کردن چند قلم مواد آن را به یک کوکوی خوشمزه‌تر تبدیل کنید. کوکو سیب زمینی پیتزایی حکم یک تیر و دو نشان را دارد؛ یعنی شما با خوردن آن انگار کوکو سیب زمینی و پیتزا را با هم نوش جان کرده‌اید. اگر دوست دارید این شام خوشمزه و البته مهیج را برای خودتان و اعضای خانواده در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: ۱۰ ورق
ژامبون مرغ: ۵ ورق
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

کوکو پیتزایی

در مرحله بعد سیب زمینی‌های رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ‌ها را همراه با پودر سوخاری، نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

کف یک ماهی تابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را نصف کنید. نصف مایه را کف ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید و پنج ورق پنیر گودا روی سطح کوکو بچینید، سپس ورقه‌های ژامبون را بچینید. دوباره پنج ورق پنیر گودا دورتادور کوکو و روی سطح ژامبون‌ها بچینید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید و با قاشق سطح کوکو را خوب صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو از یک طرف بپزد و طلایی شود.

بعد از این مرحله کوکو را با کمک یک سینی گرد برگردانید و دوباره داخل ماهی تابه بگذارید تا سمت دیگرش هم طلایی و برشته شود. اگر در این مرحله روغن کوکو کشیده شده بود، یک تا دو قاشق دیگر روغن اضافه کنید. حالا می‌توانید کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزه‌تان را داخل ظرف سر بکشید و برش بزنید و مطمئن باشید از خوردن این غذای خوشمزه سیر نمی‌شوید، نوش جان.

نکات تکمیلی
۱ ـ این کوکو با سیب زمینی خام تهیه می‌شود، چون سیب زمینی خام بافت منسجم‌تری دارد و امکان وارفتنش صفر است، اما بعضی‌ها طعم سیب زمینی خام را دوست ندارند، بنابراین می‌توانید این کوکو را با سیب زمینی نیمه‌پز هم درست کنید. فقط مراقب باشید سیب زمینی بیش از حد نپزد و له نشود. همین که کمی نیم‌پز شود، کافی است.
۲ ـ پودر سوخاری به انسجام کوکو کمک می‌کند. اگر در منزل پودر سوخاری ندارید، مشکلی نیست. می‌توانید آن را حذف کنید و یا به جای آن یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه کنید.
۳ ـ حتما و حتما آب سیب زمینی را بعد از رنده کردن بگیرید وگرنه کوکوی شما هنگام پخت آب می‌اندازد و شل می‌شود و انسجام کافی را نخواهد داشت.
۴ ـ اگر پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار در دسترس نداشتید، می‌توانید به جای آن از پنیر پیتزای رنده شده استفاده کنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا