علت فوت سعید راد چه بود؟
روز گذشته بود که دختر سعید راد در گفتوگویی خبر از حال وخیم پدر داد و امروز خانه سینما خبر درگذشت راد را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، روز گذشته بود که نگاه راد با اشاره به مشکلات جسمانی که برای پدرش در یک سال اخیر به وجود آمده است، اظهار کرد: شهریور سال گذشته سعید راد در منزل زمین خورد و دچار مصدومیت شد؛ پدرم پس از مراجعه به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفت و سپس از بیمارستان مرخص شد و او در منزل استراحت میکرد و بعد از یک ماه توانست با واکر راه برود.
وی درباره روند بهبودی سعید راد افزود: مشکل گذشته بهدلیل اینکه پروتز مورد استفاده به خوبی در کمر او قرار نگرفته بود، دوباره آشکار شد و بعد از مراجعه به بیمارستان بار دیگر عمل جراحی انجام شد؛ پس از عمل به مدت هشت هفته فیزیوتراپی مداوم انجام میش، اما علیرغم فیزوتراپیها دیگر توانایی راه رفتن پیدا نکرد.
دختر سعید راد با اشاره به اینکه پدرش در حال حاضر ۷۹ سال سن دارد، بیان کرد: به مرور از اواخر سال گذشته مشکلات دیگری همچون عفونت ریه و مثانه نیز به مشکلات راه رفتن پدرم اضافه شد و علیرغم مخالفت من و خانواده، با رضایت خودشان مورد عمل جراحی قرار گرفتند، اما عمل موفقیتآمیز نبود.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ ماه است راد در بستر بیماری است، گفت: در حال حاضر پدرم تحت نظر پزشک در یکی از کلینیکهای تهران در حال درمان است، اما دو ماه است که روند درمان به خوبی پیش نمیرود و حال ایشان بهبود پیدا نکرده است.
راد از عموم مردم و علاقهمندان سعید راد تقاضا کرد تا برای سلامتی این بازیگر سینما دعا کنند و عنوان کرد: طی این مدت علاقهمندان، سینماگران و خانه سینما پیگیر وضعیت درمانی ایشان بودند و من از همه دوستان سپاسگزارم. بنا به خواسته ایشان و خانواده تاکنون خبر و تصویری از این بازیگر سینما منتشر نشده است.
پس از این گفتوگو امروز خانه سینما در خبری اعلام کرد:
خانه سینما درگذشت بازیگر پیشکسوت سینمای ایران زندهیاد سعید راد را به خانواده محترم ایشان و اعضای محترم جامعه اصناف سینمای ایران تسلیت عرض میکند، مراسم تشییع متعاقباً اعلام میشود.
بیوگرافی و آثار سعید راد
به گزارش ایمنا، احمد سعید حقپرست راد مشهور به سعید راد (زاده ۴ آبان ۱۳۲۳) بازیگر ایرانی بود؛ راد بازیگری در سینما را از اوایل دهه ۵۰ و با آثاری چون فاتحین صحرا و خداحافظ رفیق آغاز کرد. منش لوطیوار راد در کنار فیزیک بدن و میمیک خاص چهره، وی را خیلی زود به جوان اول سینمای ایران تبدیل کرد بهطوریکه وی در فاصله سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷، در ۳۴ فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت که از مهمترین این کارها میتوان به کافر، صادقکرده، تنگنا و سفر سنگ اشاره کرد.
این بازیگر در فاصله سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳، در ۷ فیلم ازجمله خط قرمز، برزخیها، دادشاه و عقابها به ایفای نقش پرداخت اما تیغ تیز ممیزی شامل این بازیگر شد تا وی برای نزدیک به ۲ دهه از سینما به دور باشد.
دوئل در سال ۸۲، بازگشت قدرتمندانه راد به سینمای ایران بود. بازگشتی که با سختپسندیهای این بازیگر در انتخاب نقش همراه بود. یکی از آثاری که وی در این برهه بازی کرد، نقش تیمسار فلاحی فیلم چ بود که با اقبال خوبی از جانب مخاطبان و منتقدان مواجه شد.
راد در طول دو دهه اخیر، بازی در آثار تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی را نیز تجربه کرد که ازجمله این تولیدات میتوان به آثاری چون در چشم باد، سرزمین مادری و ترور خاموش اشاره کرد.
آخرین حضور راد مقابل دوربین، به سریالهای ارثیه پدری و گیلدخت مربوط است..