آشپزی
طرز تهیه شلغم در 3 دقیقه به 2 روش آب پز و بخارپز
![](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/01/شلغم-3-780x470-1.webp)
یکی از خوراکی های پرخاصیت و خوشمزه ای که میتوانید تهیه کنید و لذت ببرید شلغم است.
طرز تهیه شلغم بسیار ساده است و به راحتی میتوانید آن را طبخ کنید.
درفصل سرما این خوراکی بسیار لذت بخش است. این خوراکی برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
![طرز تهیه شلغم](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/01/شلغم-4-1024x1024-800x800.webp)
مواد لازم:
شلغم: 500گرم
آب: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
![طرز تهیه شلغم](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/01/شلغم-1-1024x1024-800x800.webp)
طرز تهیه شلغم روش اول:
ابتدا سر و انتهای شلغم ها را جدا کنید و بشوئید.
سپس داخل قابلمه بریزید با کمی آب بگذارید تا بپزد.
کمی که شلغم ها نرم شد نمک را اضافه کنید.
و اجازه دهید شلغم ها کامل بپزد.
روش دوم:
ابتدا سر و انتهای شلغم ها را بگیرید و بشوئید.
سپس داخل قابلمه آب بریزید و اجازه دهید جوش آید.
سپس آبکش را روی قابلمه بگذراید و شلغم ها را داخل آن بچینید.
و درب قابلمه را بگذارید.
اجازه دهید شلغم ها به آرامی بپزد.
سپس مقداری نمک بریزید و داخل ظرف سرو بچینید.
نوش جان