ته دیگ خودش خوشمزهاس، حالا فکر کن بال مرغ بشه تهدیگت!

«ته دیگ خودش خوشمزهس حالا فکر کن بال مرغ بشه تهدیگت!»
بال مرغ یکی از خوردنیهای فوقالعاده خوشمزه و در عین حال چرب است! با این عضو از بدن مرغ خیلی غذاهای دلچسبی درست میشود که یکی از آنها تهانداز است.
تهانداز بال علاوه بر خوشمزگی خیلی مجلسی است و برای اینکه مهمانانتان را غافلگیر کنید گزینهی خیلی مناسبی است. تقریبا همهی افراد از مواجه شدن با این غذای خوش آب و رنگ خوشحال میشوند! برای اینکه خودتان و دیگران را شاد کنید این دستور غذا را بخوانید و در اولین فرصت آن را درست کنید.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
بال مرغ | به میزان لازم (به اندازه گنجایش کف قابلمهی شما!) |
پیاز | یک عدد |
سس خردل یا سس فرانسوی | یک قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به میزان سخاوت شما! |
برنج | 4 پیمانه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
ته انداز بال شما را صدا میکند!
قدم اول:
پیازها را خرد کنید. خلالی باشد بهتر است. بالها را با پیاز، ادویهها، سس، زعفران و روغن در یک ظرف ریخته و همه را با هم خوب مخلوط کنید. این مرحله باید از دستهایتان استفاده کنید. حتی اگر دستکش به دست میکنید مسالهای نیست فقط باید بالها با این مواد خوب آغشته بشوند و در ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. اگر وقت مناسب دارید اجازه بدهید حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و مزه بگیرند.
قدم دوم:
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید. قابلمهای نچسب با سایز مناسب انتخاب کرده و در آن آب بریزید تا جوش بیاید. برنج را در آب جوش بریزید و اجازه بدهید نرم شود. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
قدم سوم:
کف قابلمهی نچسب موردنظر را روغن بریزید و کمی هم زعفران آب کرده ریخته با روغن مخلوط کنید. بالها را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. به صورتی این کار را انجام بدهید که کف قابلمه کاملا پوشیده بشود. حواستان باشد که بالها روی هم قرار نگیرند فقط قرار است کف قابلمه در حکم تهدیگ بال بچینید. نحوه قرار دادن بالها به شکلی باشد که وقتی قابلمه را برگرداندید زیبایی داشته باشد.
قدم چهارم:
برنجهای آبکش شده را روی بالها بریزید و مثل بقیه برنجهایی که دم میکنید روی گاز قرار بدهید. در نظر داشته باشید که چون بالها در حکم تهدیگ شما هستند حرارت را خیلی بالا نبرید که زود نسوزند. حتی اگر از شعلهپخش کن استفاده کنید جای دوری نمیرود! با حرارت ملایم اجازه بدهید 45 دقیقه برنج دم بکشد.
قدم پنجم:
با لطافت و مهربانی و آرامش قابلمه را توی دیس موردنظر برگردانید و از صحنهی جذابی که پیش رو دارید لذت ببرید! بالها به طرز زیبایی سرخ شده و ترد شدهاند و در کنار پلو یک وعدهی غذایی فوقالعاده برای شما خواهند ساخت! به به!
میتوانید از کتف مرغ هم در کنار بال استفاده کنید.
برای اینکه ظاهر غذا و عطر آن جذابتر باشد میتوانید کل برنج را با زعفران آغشته کنید و پلو زعفرانی داشته باشید.
یکی دیگر از اسامی این غذا ارمنی پلو است!
تزیین کردن با زرشک یکی از جذابیتهای این غذاست!