خانه داری

ترفند ساده و کاربردی برای خشک کردن سبزی / با این وسیله سه سوته سبزی خشک کنید!

«سبزی باید تو هوای باز خشک بشه! وگرنه به درد نمی‌خوره!» خب نمی‌شود این حقیقت را کتمان کرد که خشک کردن سبزی در هوای باز و با نور مستقیم خورشید چقدر بهتر است.

اما در زندگی آپارتمان‌نشینی امروزی که ممکن است دسترسی به حیاط و هوای باز نباشد و همینطور تراس هم نداشته باشید، استفاده از لوازم خانگی موجود در آشپزخانه کارراه اندازی بالایی دارد! حالا از کدام وسیله صحبت می‌کنم؟ بله. مایکروفر!

مایکروفر تنها برای گرم کردن غذا نیست! یا نهایتا برای یخ زدایی از مواد غذایی منجمد! کارآیی‌های این دستگاه زیادتر از این حرف‌هاست و حالا می‌خواهم به شما پیشنهاد بدهم که این بار سبزی‌هایتان را در مایکروفر خشک کنید!

 

آن هم نه باز زمان طولانی که هم به دستگاه آسیب بزند و هم قبض برقتان نجومی بیاید! بلکه خیلی سریع در حد 2 الی 3 دقیقه! باور کردنش سخت است؟! شاید سخت باشد اما امتحانش که ضرری ندارد.

هر نوع سبزی که دارید بشویید. اگر سبزی شما مثل تره یا برگ سیر ساقه بلند است آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. یک دستمال حوله‌ای کاغذی در ظرفی بگذارید و سبزی که خرد شده و شسته شده را روی آن بگذارید تا میزان آب اصلی آن گرفته بشود.

حالا با همان شکل ظرف را داخل مایکروفر با قدرت بالا و روی 2 دقیقه قرار بدهید. می‌توانید بار اول امتحان کنید تا متوجه بشوید دستگاه شما 2 دقیقه‌ای سبزی را خشک می‌کند یا 3 دقیقه. این قسمت دیگر با آزمودن شما به دست خواهد آمد.

بعد از اینکه سبزی را از مایکروفر درآوردید متوجه می‌شوید که خشک شده است. آن را در آسیاب بریزید و خرد کنید. اگر شوید یا نعناع و هر مدل سبزی دیگری دارید به همین شیوه خشک کنید و می‌توانید بعد از اتمام کار حتی با ساییدن بین دست‌هایتان آن را خرد کنید.

رنگ سبز سبزی‌ها باقی می‌ماند و این یکی از بهترین اتفاقاتی است که این شیوه سبزی خشک کردن برای شما به دست می‌آورد.

بسته به میزان سبزی ممکن است زمان بیشتری لازم باشد تا سبزی خشک شود. پس این را هم به خودتان واگذار می‌کنم. به مرور متوجه زمان و مقدار خواهید شد.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا