این مرغ با دوغ درست میشه! یه طعم بی نظیر!

«دوغ رو با مرغ میخورن اما آخه مرغم با دوغ میشه پخت؟! جل الخالق!» تعجب کردید؟! حق دارید اما دلیل بر این نیست که غذای عجیبی باشد! بلکه بسیار هم خوشمزه و جذاب خواهد بود و به سادگی هر چه تمامتر آماده میشود.
برای درست کردن مرغ راههای مختلفی وجود دارد. هر کسی به سبک خودش مرغ را میپزد و از آن لذت هم میبرد اما امتحان کردن راهکارهای جدید و ساده همیشه میتواند درهای جدیدی را به روی شما باز کند. پس این بار که خواستید پلو با مرغ درست کنید روشهای قدیمی را کنار بگذارید و از این ایده استفاده کنید، مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
مرغ (مخلوط ران و سینه) | 3-4 تکه |
دوغ (ترجیحا دوغ آبعلی!) | 4 بطری کوچک |
کره | 100 گرم |
زعفران دم کرده | به میزان سخاوت شما! |
فلفل سیاه | به مقدار لازم! |
طرز تهیه:
دقت کردید؟ حتی نمک هم لازم ندارید! چرا؟ برای اینکه دوغ نمک دارد و شوری مورد نیاز مرغ شما از دوغ دریافت میشود. حالا اگر دیدید نمک آن با وجود دوغ هم کم است به میل خودتان اضافه کنید!
اول از همه کره را در یک تابه ذوب کنید و مرغها را خوب در آن سرخ کرده و کنار بگذارید. هر دوطرف مرغ را سرخ کنید تا یک طعم بی نظیر به دست بیاورید.
در قابلمهای مرغهای سرخ شده را بچینید و دوغها را داخل آن بریزید وقتی دوغها به جوش و خروش افتادند کف روی آنها را بردارید و اجازه بدهید 30 دقیقه دیگر بپزد. حالا نوبت اضافه کردن زعفران دم شده و فلفل سیاه است. بعد از این مرحله شما هیچ کاری ندارید! میتوانید نظارهگر پخته شدن مرغها باشید یا اینکه سراغ درست کردن یک پلوی زعفرانی عالی بروید. در هر صورت تا مرغها با شعلهی ملایم خوب پخته بشوند فرصت دارید که بقیه کارهایتان را سروسامان بدهید.
این مدل مرغ به علت داشتن دوغ که حاوی کلسیم است خاصیت بیشتری هم دارد. تا وقتی هم به کسی نگویید نمیفهمد و حتی باور نمیکند این غذا با دوغ درست شده است!
چند نکته:
اگر از دوغ محلی هم استفاده کنید غلظت آن بیشتر و طعم آن هم خوشمزه خواهد شد.
هنگام سرخ کردن مرغها بخشی از مرحله پخت آنها طی خواهد شد. پس برای اینکه مرغ شما خشک و سفت نشود و مغز آنها هم کاملا بپزد، با شعلهی کم آنها را سرخ کنید.
اگر فشار خون بالا دارید این سبک مرغ برای شما خیلی مناسب است.
از اسفناج یا جعفری خرد شده هم میتوانید در اواخر پخت استفاده کنید.