آلبالو پلوی مجلسی رو اینجوری درست میکنن!

«من ازعاشقان آلبالو پلوام شما چطور؟!» یکی از غذاهای بی نظیر و خوشمزه که طرفداران خاص خودش را دارد آلبالوپلو است. غذایی خوشرنگ، خوشبو و بسیار مطبوع! شاید خیلی از افراد هم دوستش نداشته باشند اما اصلا به آن بخش قضیه نباید فکر کرد!
مواد لازم:
ماده غذایی |
مقدار |
---|---|
برنج | 6 پیمانه |
آلبالو | یک کیلو |
شکر | 9 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
سینه و ران مرغ | به تعداد لازم |
زعفران | به اندازه سخاوت شما! |
پیاز | یک عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
مرحله اول:
برنج را بشویید و با آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید.
آلبالوها را شسته، در مقداری آب و نمک آن را خیس کنید و بعد از ده دقیقه چوب آن را جدا کرده و هستههایش را دربیاورید. اگر آلبالوی بی هستهی آماده دارید که خب، عالی است!
مرحله دوم:
پیاز را نگینی خرد کرده یا رنده کنید. در مقداری روغن تفت بدهید. مرغها را همراه پیازی که رنگش تغییر کرده سرخ کنید. زعفران، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه کنید. مقداری آب بریزید و اجازه بدهید که مرغ خوب بپزد. یک مرغ زعفرانی سرخ شده لازم دارید.
مرحله سوم:
در یک تابه شکر و آلبالو را بریزید و به مدت ده دقیقه با حرارت بالا بگذارید بماند. کفی که روی آلبالوها ایجاد میشود را بگیرید و دور بریزید. بعد از این مدت آلبالو را کنار بگذارید.
مرحله چهارم:
آب را در قابلمه بجوشانید و برنج را به همراه نمک در آن ریخته و اجازه بدهید تا مرحلهای که برای آبکش کردن لازم است بماند. لازم نیست موقع دم کردن برنج آلبالو را هم دم کنید. برای اینکه آلبالوپلوی خوشرنگی داشته باشید برنج را به تنهایی دم کنید. برای ته دیگ آن هم میتوانید از سیب زمینی یا نان استفاده کنید.
وقتی برنج دم کشید و پلوی شما آماده شد وقتی این است که آلبالوها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و کره را هم داخل آن ریخته اجازه بدهید ذوب بشود. حالا آماده کشیدن در دیس سرو است. اطراف آلبالوپلو را هم با مرغهایتان تزیین کنید.